Xtorrent

Xtorrent (v134) 2.0

Zoeken en downloaden met veelzijdige torrentcliënt

VOOR

  • Goede zoekfunctie
  • Sorteren van zoekresultaten
  • Gebruikersvriendelijk menu
  • Stuurt complete downloads naar iTunes

TEGEN

  • Torrents creëren niet mogelijk
  • Limiet op downloadsnelheid
  • Herinneringen aan betaalversie

Goed
7

Met de probeerversie van Xtorrent vind en download je torrent-bestanden via het BitTorrent netwerk. Deze data beheer je in een moderne iTunes-achtige omgeving met efficiënte zoekfunctie. Volgens het succesvolle torrentprincipe verbindt de applicatie je met andere gebruikers om complete bestanden in aparte stukjes te ontvangen.

In het Xtorrent-menu gebruik je de zoekbalk om media te vinden. Resultaten sorteer je handig op aantal seeds, oftewel downloadbronnen. De vooruitgang van het binnenhalen van bestanden bekijk je in de download-tab. Eventueel beperk je de snelheid van het down- en uploaden. Als afsluiter exporteer je net binnengehaalde bestanden desgewenst makkelijk naar iTunes.

Hoewel Xtorrent een veelzijdige torrentbeheerder is, heeft het ook zijn mindere kanten. Door het uitgebreide menu is het programma nogal zwaar voor je computer. Daarnaast vraagt Xtorrent je veel te vaak om de Pro-versie aan te schaffen. Zolang je dit niet doet, beperkt de applicatie bovendien na 10 minuten je downloadsnelheid tot 100 kB/s.

Xtorrent is een strakke torrentbeheerder met een uitstekende ingebouwde zoekmachine. De applicatie vermoeit alleen door zijn veelvuldige verzoeken om op te waarderen naar de betaalversie. Voor een net zo rijk maar wel volledige gratis alternatief kijk je naar Vuze. Zoek je een lichtere torrentapplicatie dan Xtorrent, dan ben je bij uTorrent aan het juiste adres.

Wet - en regelgeving aangaande het downloaden en verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal verschilt per land. Softonic herinnert je eraan dat illegaal gebruik van deze software mogelijk strafbaar is en raadt onrechtmatig gebruik af.

Meeste downloads File Sharing & Peer to Peer voor mac

Meer
Xtorrent

Download

Xtorrent (v134) 2.0

Beoordelingen about Xtorrent